1.6.17

Ρήγας: Να υπάρξει καθαρός δρόμος για την ελληνική οικονομία...

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι σε αυτό το δύσκολο τοπίο η κυβέρνηση πήρε μέτρα που ανακούφισαν τον ελληνικό λαό, αλλά για να...
φανεί αυτό περισσότερο στην κοινωνία "η χώρα θα πρέπει να μπει σε κανονικότητα". «Θέλουμε ή δεν θέλουμε να βγούμε στις αγορές και να μην υπάρχει πρόγραμμα;» αναρωτήθηκε.

«Δεν μπορεί να μην υπάρχει καθαρός δρόμος για την ελληνική οικονομία» » τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας στον ΑΝΤ1 εκτιμώντας ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί προβλήματα, γι’ αυτό θα υπάρξουν λύσεις».



Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ελληνική κυβέρνηση ολοκλήρωσε αυτά για τα οποία είχε δεσμευθεί, "παρ'όλο που σε όλη τη διάρκεια υπήρξαν πιέσεις για να στραφεί η συμφωνία του 2015 σε διαφορετική κατεύθυνση».

Υπενθύμισε ότι σε αυτό το δύσκολο τοπίο πήραμε μέτρα που ανακούφισαν τον ελληνικό λαό, αλλά για να φανεί αυτό περισσότερο στην κοινωνία "η χώρα θα πρέπει να μπει σε κανονικότητα". «Θέλουμε ή δεν θέλουμε να  βγούμε στις αγορές και να μην υπάρχει πρόγραμμα;» αναρωτήθηκε.

Κατήγγειλε τη Ν.Δ. για τη στρατηγική που ακολουθεί καθώς δεν ψήφισε ούτε ένα θετικό μέτρο για τους πολίτες ενώ τη στιγμή που φόρτωσαν με μια καταστροφή 63 δισ. τη χώρα από το 2010 ως το 2014, σήμερα κουνάνε το δάχτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ.


Επίσης, όπως σημείωσε, «ευρωβουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. προσπαθούσαν να αποδομήσουν τις όποιες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας και «σιγοντάρανε τη σκληρή γραμμή των δανειστών» ζητώντας να είναι πιο σκληροί οι θεσμοί απέναντί στη χώρα. Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης του κ. Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: