31.1.16

Ετοιμος για τολμηρές μεταρρυθμίσεις είναι ο Σταύρος...

Για «άμεσες και τολμηρές μεταρρυθμίσεις» που έχει επεξεργαστεί το Ποτάμι και θα συζητηθούν στο συνέδριο της Σεβαστουπόλεως στο Περιστέρι στις 26-27-28 Φεβρουαρίου, έκανε λόγο ο Σταύρος θεοδωράκης.

Σε άρθρο του στο...
«Βήμα της Κυριακής» υποστήριξε ότι αυτές οι αλλαγές «δεν μπορούν να υπηρετηθούν στο ελάχιστο, σήμερα τουλάχιστον, ούτε από τη συντηρητική Ν.Δ. ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού»

Συνέχισε ισχυριζόμενος ότι η διάλυση του βαθέος κομματικού κράτους είναι «ο νούμερο 1 στόχος» του κόμματος του.

Δεν παρέλειψε να πει για ακόμη μία φορά ότι «σήμερα όλοι δέχονται αυτό που το Ποτάμι είπε την πρώτη ημέρα ίδρυσής του. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει με συνεργασίες».

«Όχι όμως με το 4-2-1 της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», είπε αναφερόμενος στο δημοσίευμα της «Εφ.Συν.», που αποκάλυψε ότι η τότε συγκυβέρνηση διόριζε από την πρώτη ημέρα σχηματισμού της τα «δικά της παιδιά».

«Ούτε με το 4-1 των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.», πρόσθεσε. «Προτείναμε σε όλα τα κόμματα ένα δικαιότερο εκλογικό σύστημα. Ζητήσαμε εθνική πολιτική για το Προσφυγικό. Τους καλέσαμε να συνεργασθούμε για ένα αξιοκρατικό και αποτελεσματικό Δημόσιο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «Απαντήσεις δεν έχουμε πάρει από κανέναν, πέρα από ευχολόγια και γενικότητες. Περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: