7.4.15

Το βίντεο που τους ενόχλησε...

Αρκεί ένα πρώτο τρέιλερ για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που υιοθέτησε και η Βουλή προκειμένου να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Πολλοί...
ενοχλήθηκαν, κάποιοι εξοργίστηκαν μάλιστα. Δεν τους πείραξε μόνο η σύσταση της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» και οι τρεις συνεδριάσεις της Βουλής των προηγούμενων ημερών αλλά και το τρέιλερ που φτιάχτηκε γι' αυτό το σκοπό.

Το Ποτάμι έβγαλε και ανακοίνωση με τον τίτλο «Πρόεδρος της Βουλής σε ρόλο τρεϊλερατζή!». Σε αυτά είναι πρώτο το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη: «Κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι από ό,τι φαίνεται είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της. Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον "Just gimme some truth" και καλείται (!) ο κόσμος να "ελέγξει" και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος!».

Aντέδρασε και η ΝΔ:

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άδωνις από το πανηγύρι:


Η αλήθεια όμως είναι μία: η πρωτοβουλία για τη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, που γεννήθηκε από τα κινήματα κατά του μνημονίου αποκτά σάρκα και οστά. Τα τρέιλερ (θα ακολουθήσουν κι άλλα, υπομονή) τα φτιάχνει ο Άρης Χατζηστεφάνου που έχει εμπειρία και από την αντίστοιχη Επιτροπή για το χρέος στον Ισημερινό. Αποτελεί επικοινωνιακή τακτική της ομάδας να βγάζουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα τρέιλερ για όλα όσα κάνουν, για την πρόοδο της προσπάθειάς τους.
Η Βουλή το/τα υιοθέτησε αυτά -δεν έχουν πληρωθεί χρήματα, εννοείται- και, ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η αντίδραση; Τόσο πολύ τους ενοχλεί η σύσταση μίας ανάλογης επιτροπής; Όπως και οι κινήσεις που γίνονται για το κατοχικό δάνειο. Πολύ περίεργη η αντίδρασή τους. Ούτε οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν ήταν τόσο αντίθετοι...

update (20:00): Να και το δεύτερο τρέιλερ, μόλις ανέβηκε στο YouTube.


e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: