30.4.15

Η εξαφάνιση έγινε απαγωγή...

Η Άννυ Μπορίσοβα 



Στο Αυτόφωρο, για να δικαστούν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκαν χθες οι γονείς της 4χρονης Ανι Μπορίσοβα που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου και παρά τις... ώς τώρα έρευνες δεν έχει εντοπιστεί, ενώ μετά την επίδειξη μιας φωτογραφίας από ταξί, στην οποία η μητέρα αναγνώρισε ως επιβάτιδα την κόρη της, η υπόθεση μετατρέπεται σε αρπαγή.

Φυγόποινος

Η δίωξη σε βάρος των δύο γονέων και του ηλικιωμένου που φιλοξενούσε τη μητέρα, ασκήθηκε, καθώς στο σπίτι του τελευταίου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του πατέρα του παιδιού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση πεντάμηνης φυλάκισης για διακεκριμένες φθορές. Στο Αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης δήλωσαν ότι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών και ζήτησαν από το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη, κι έτσι τους δόθηκε αναβολή για τις 12 Μαΐου, ενώ ο ηλικιωμένος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Μετά την εκδίκαση, οι δύο γονείς οδηγήθηκαν εκ νέου στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- θα συνταχθεί σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της ψευδορκίας, καθώς έχουν πέσει σε σειρά αντιφάσεων κατά την προανάκριση.

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της δίκης, ο συνήγορος της υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργίου, έδωσε με τις δηλώσεις του νέα τροπή στην υπόθεση. Οπως είπε ο δικηγόρος, η 25χρονη μητέρα τής Ανι αναγνώρισε την κόρη της σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλεια και έδειχνε ένα κοριτσάκι μέσα σε ένα ταξί. Μετά από αυτό, οι αστυνομικοί κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του ταξί, αλλά εκείνος τους είπε ότι το ταξί του έχει κλαπεί και μάλιστα είχε δηλώσει την κλοπή. Οπότε εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση της απαγωγής ανηλίκου.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: