14.11.12

Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη...


Βελτιώνεται η υγεία του Σταμάτη Μαλέλη...
Bελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό και στη συνέχεια στο ... Ιατρικό Κέντρο.

Αν και οι γιατροί τον κρατούσαν σε καταστολή για να ελέγχουν την κατάστασή του, καθώς εκτός από το πρόβλημα με την καρδιά του, παρουσίασε λοίμωξη και υψηλό πυρετό, χθες το μεσημέρι αποφάσισαν να τον «ξυπνήσουν» αφού ξεπέρασε τη λοίμωξη και έπεσε ο πυρετός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του yupiii.gr.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του δημοσιογράφου, ο κ. Μαλέλης ανέκτησε τις αισθήσεις του και είναι σαφώς καλύτερα, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο. Αυτό που εξετάζουν τώρα οι γιατροί, είναι την πιθανότητα να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι πας, αν και ακόμη δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση, καταλήγει η ίδια πηγή.

Η Μαρία Σταματέρη και η κόρη του Σταμάτη Μαλέλη, Δέσποινα, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, ενώ στα καθήκοντά του στο Star τον έχει αντικαταστήσει προσωρινά ο Πάνος Κυριακόπουλος.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: