1.1.12

Στα χνάρια του Κουρή ο Ψυχάρης...


Εκπρόσωποι των εργαζομένων στα MEDIA εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους του ALTER και περιγράφουν με ζωηρά χρώματα και τα δικά τους προβλήματα...
Ο Τάσος Αναστασιάδης εκπρόσωπος δημοσιογράφων εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" και μέλος της Εργασιακής Επιτροπής του ΔΟΛ εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ και τόνισε πως... και ο δικός τους εργοδότης ο Ψυχάρης βαδίζει στα χνάρια του Κουρή.
Ο εκπρόσωπος των φωτορεπόρτερ Μάριος Λωλος είπε πως στον κλάδο του η κρίση είχε αρχίσει πριν τη κρίση και τόνισε πως πρέπει από όλους τους εργαζόμενους να επιδειχθεί αλληλεγγύη.
Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπουλου εξέφρασε τη συμπαράσταση της και ανέφερε πως οι εργαζόμενοι στα MEDIA χτυπιούνται το ίδιο σκληρά με τους υπόλοιπους Ελληνες πολίτες και κατέληξε λέγοντας πως το ALTER έφτασε σ' αυτή τη κατάσταση από τους απαράδεκτους και απάνθρωπους χειρισμούς της ιδιοκτησίας του.
Εκτός από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα MEDIA από το βήμα του καναλιού διαδήλωσαν τη συμπαράσταση τους και εργαζόμενοι εκπρόσωποι εργατικών σωματείων όπως της Ελληνικής Χαλυβουργίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: