1.1.12

Κρύα «είσοδος» για το 2012...


Λίγες βροχές με χιόνια στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης, καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα και ισχυρό παγετό τις πρωϊνές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, προβλέπει για την... πρώτη ημέρα του 2012, η Eθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.)

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 ως 9 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 1 ως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 ως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και 10 ως 13 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί και στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αυξημένες νεφώσεις και ισχυρούς βόρειους ανέμους στα βόρεια και ανατολικά προβλέπονται για σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 ως 12 βαθμούς Κελσίου, με μέτριους βόρειους ανέμους να πνέουν στον Σαρωνικό την ίδια στιγμή που ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα επικρατούν στον Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 7 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό, με σταδιακή εξασθένιση μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: