2.7.10

Ρονάλντο: «Να μην κάνει διακοπές στη Βραζιλία ο Μέλο»! ...

«Φαρμάκι» έσταζε ο Ρονάλντο, αναφερόμενος στον μοιραίο του προημιτελικού ανάμεσα σε Βραζιλία και Ολλανδία, Φελίπε Μέλο. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Μουντιάλ του 2002, όταν οδήγησε τη «σελεσάο» στην κατάκτηση του τροπαίου, άσκησε δριμεία κριτική στον...

αμυντικό της Γιουβέντους, ο οποίος πέτυχε το αυτογκόλ της ισοφάρισης για τους «οράνιε», ενώ στη συνέχεια άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, βοηθώντας τους Ολλανδούς να φτάσουν στη νίκη με 2-1.

Το σχόλιο του «φαινομένου» για τον 27χρονο Μέλο, έγινε μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του «Twitter»: «Δεν θα πρέπει να περάσει τις φετινές του διακοπές στη Βραζιλία», η τοποθέτηση του επιθετικού της Κορίνθιανς, ο οποίος ήταν εμφανώς… «φτιαγμένος», με την απόδοση του Μέλο, αλλά και με την παρουσία των πέντε φορές παγκόσμιων πρωταθλητών, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του «Νέλσον Μαντέλα Μπέι»: «Έμεινα άφωνος με την παρουσία μας στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο απέναντι στους Ολλανδούς», ανέφερε ο Ρονάλντο, ο οποίος κατέκτησε δύο Μουντιάλ με την Βραζιλία, το 1994 και 2002.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: