31.7.10

Διακόπτεται η κυκλοφορία του ΗΣΑΠ στο τμήμα Αττική - Φάληρο Διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο τμήμα Αττική-Φάληρο..

Διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο τμήμα Αττική-Φάληρο, από σήμερα Σάββατο έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Από τον ΗΣΑΠ ανακοινώθηκε ότι για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται ως εξής: ΑΤΤΙΚΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ με...
τις γραμμές 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ (ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ) και ΟΜΟΝΟΙΑ - ΦΑΛΗΡΟ με την λεωφορειακή γραμμή Χ19.

Επίσης, από την Τρίτη 10 Αυγούστου 2010 και μέχρι το τέλος του έτους θα συνεχίσει να παραμένει κλειστό το τμήμα Αττική-Μοναστηράκι.

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τις γραμμές του ΜΕΤΡΟ 2 & 3.

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε ότι λόγω έργων στο τμήμα της γραμμής του ΗΣΑΠ Α.Ε. από τον Σταθμό Μοναστηρακίου έως τον σταθμό Αττικής, από τις 26 Ιουλίου 2010 και έως την ολοκλήρωση των έργων, οι επιβάτες, κάτοχοι:

- Μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών αποκλειστικής χρήσης του ΗΣΑΠ Α.Ε. του μηνός Ιουλίου, μπορούν να τη χρησιμοποιούν σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό έως το τέλος Ιουλίου.

Ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών αποκλειστικής χρήσης ΗΣΑΠ Α.Ε., μπορούν να τη χρησιμοποιούν σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό έως την ολοκλήρωση του έργου.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: