28.12.21

Ανησυχία για την επόμενη ημέρα των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ...


Παράταση δόθηκε, επίσημα, για το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου στην εφημερίδα «Αυγή», καθώς αρχικά το ενδιαφέρον των εργαζομένων ήταν ελάχιστο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα οκτώ άτομα δήλωσαν ενδιαφέρον να αποχωρήσουν με τα... κριτήρια που έδωσε η διοίκηση της εταιρείας.

Οι συναντήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ικανοποίησαν τους δημοσιογράφους και προκάλεσαν επιπλέον ανησυχία καθώς δηλώθηκε με σαφήνεια πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μειώσει κατά 1,5 εκατ. ευρώ σχεδόν το 40% της ετήσιας επιχορήγησής του στα δύο Μέσα, στην εφημερίδα και στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Οι εργαζόμενοι έθεσαν ανοιχτά το θέμα της ευθύνης της διοίκησης για την οικονομική και δημοσιογραφική διαχείριση της εταιρείας, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την αποτυχία του σχεδίου ανάκαμψης, την ενοικίαση νέων γραφείων, νέες προσλήψεις με υψηλούς μισθούς, ενοποίηση των ιστοσελίδων κ.λπ. 

Για το θέμα της εθελουσίας εξόδου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτηση και στην κομματική οργάνωση των δημοσιογράφων στα ΜΜΕ, που αποφάσισε να ζητήσει διευκρινίσεις από την ηγεσία του κόμματος για την επόμενη ημέρα της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: