17.6.20

Αυτό είναι το σπίτι-φρούριο του ψευτογιατρού...

ΦΩΤΟ
Στους γείτονες έλεγε ότι είναι... πιλότος...

Με πολλαπλές ιδιότητες συστηνόταν κατά καιρούς ο "μαϊμού" - γιατρός, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για...
ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Το σπίτι του θυμίζει... φρούριο, αφού έχει ψηλή μάντρα και είναι γεμάτο κάμερες, που καταγράφουν τι γίνεται έξω. Κανείς δεν μπορούσε να δει μέσα τι γίνεται, ενώ στους γείτονες είχε πει ότι είναι... πιλότος!





Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Νίκος Κοντός, παρίστανε τον εξειδικευμένο γιατρό και έπειθε ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία τους και να ακολουθήσουν αυτά που τους πρότεινε. Δήλωνε ογκολόγος, ειδικός χειρουργός με πτυχία και σπουδές σε Αμερική και Ελβετία. Για τις "υπηρεσίες" του κατάφερε να αποσπάσει από τις οικογένειες των θυμάτων του πάνω από 53.000 ευρώ.


Εμφανιζόταν ακόμα ως ερευνητής σπουδαίου ιατρικού κέντρου της Ελβετίας, διαθέτοντας εξειδίκευση στην παιδοχειρουργική – παιδοογκολογία, με σπουδές στην Αμερική και γνώση πρωτοποριακών μεθόδων θεραπείας.

Έπειθε καθώς εμφανιζόταν πολύ θρήσκος και πράγματι είχε σχέσεις με την εκκλησία, ενώ πήγαινε συχνά στο Άγιον Όρος. Μάλιστα, για να ενισχύσει το προφίλ του, είχε ως συνεργό τη σύζυγό του η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: