26.6.20

Είστε καλά κ. Κανέλλη?...


Υστερικές κραυγές του δημοσιογράφου, μετά την επισημανση του Παναγιώτη Ρήγα (ΣΥΡΙΖΑ) των ομοιοτήτων, της εποχής Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τον Μαυρίκη) και της σημερινής κυβέρνησης του γιου του, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις υποκλοπές συνομιλιών από τον Μιωνή...
Τον έπιασε υστερία τον Ηλία Κανέλλη (τον καθ' ημάς, γέρο-Φάγκιν. Διαβάστε ΕΔΩ) όταν ο Π. Ρήγας συσχέτιζε τις εποχές διακυβέρνησης πατρός και υιού Μητσοτάκη με κοινό παρονομαστή την υποκλοπή συνομιλιών των πολιτικών αντιπάλων του. 

Αρχισε να κάνει μορφασμούς και να λεει, εσεις με ποιον ησασταν τότε, με...
τον Ανδρέα Παπανδρέου?

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να μιλάει για το "παρακράτος της Δεξιάς" κι ο σχολιαστής της εκπομπής "10" της ΕΡΤ τον διέκοπτε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με ειρωνείες και ερωτήματα του τύπου "ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν είναι παρακράτος της Δεξιάς".

Ο Π. Ρήγας, εκνευρισμένος, του απηύθυνε το ερώτημα, "είστε καλά κ. Κανέλλη".

Ο Κανέλλης, χωρίς να αλλάξει το στυλ των παρεμβολών του, συνέχισε να απαντά αντί του βουλευτή της ΝΔ, Κωστα Γκιουλέκα, στις ερωτήσεις του Ρήγα.

Υ.Γ.  Αποχαιρέτησαν. H εκπομπή "10", που ξεκίνησε με τυμπανοκρουσίες και παρουσιάστρια την Ολγα Τρέμη, έκλεισε άδοξα τον κύκλο της (με συνεχείς αποχωρήσεις) και κακήν κακώς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: