2.7.19

Live ο Τσίπρας στον ΣΚΑΙ...


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δίνει συνέντευξη αυτήν την ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, απαντώντας στις ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη και του...
Αλέξη Παπαχελά...

Δείτε όσα έχει αναφέρει μέχρι στιγμής ο Α. Τσίπρας:

«Ήταν μια οριακή απόφαση που δεν άλλαξε τη στάση του σταθμού σας αλλά ούτε και βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το "εμπάργκο" στο ΣΚΑΙ.

«Ολα όσα συνέβησαν δεν είναι ξεχασμένα, είναι όμως περασμένα. Δίνεται μια ευκαιρία και στον σταθμό να ξανασκεφτεί την γραμμή που είχε όλο αυτό το διάστημα»

Για την διαρκή επίθεση των ΜΜΕ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ο Πρωθυπουργός και εύχεται σε όλους τους δημοσιογράφους του σταθμού που "κατεβαίνουν" με τη Ν.Δ.

«Η κριτική είναι κριτική αλλά ορισμένες φορές ξεπερνιούνται τα όρια" ενδεχομένως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ακολούθησε μια πολιτική στα ΜΜΕ που την έφερε σε σύγκρουση μαζί τους. Ορισμένες φορές με πλήγμα στην αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του σταθμού σας υπερβήκατε τα όρια.»

«Όταν υπήρξε μια ανακοίνωση του σταθμού σας που για την τρομοκρατική επίθεση στο σταθμό σας επέρριπτε ευθύνες στην κυβέρνηση.»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιήθηκε από πάρα πολλά μέσα ενημέρωσης όπως από το mega channel που όταν ήμασταν στην αντιπολίτευση είχαν ανακαλύψει ότι τα μνημόνια ήταν ευλογία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούσε ανασφάλεια στους ιδιοκτήτες των Μέσων.»

«Ο νόμος για τα ΜΜΕ που εφαρμόστηκε δίνει ένα πλαίσιο κανόνων στα ΜΜΕ ενώ δεν υπήρχε.»

«Υποστήκαμε μια ήττα αλλά ο κόσμος δεν μας μαύρισε και άλλες φορές έχουν χάσει πολιτικοί αρχηγοί και είναι λογικό να εκφραστεί και η κόπωση του εκλογικού σώματος και η δυσαρέσκεια ως έναν βαθμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ένα ποσοστό που τον κατατάσσει στα μεγαλύτερα κεντροαριστερά κόμματα της Ευρώπης. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να βγει η θηλιά από το λαιμό μας όμως οι προσδοκίες του ελληνικού λαού ήταν να γίνει αυτό πιο γρήγορα και με περισσότερα θετικά μέτρα.»

«Εγώ να απολογηθώ όσο θέλετε, εσείς ζητήσατε να απολογηθεί ο κ. Καραμανλής που άφησε τη χώρα με άδεια ταμεία;»

«Εγώ να κάνω την αυτοκριτική μου και να απολογηθώ αλλά εσείς λειτουργείτε σαν η χώρα να ξεκίνησε το 2015. Το 2009 δεν γνώριζε, ο κ. Παπανδρέου έλεγε λεφτά υπάρχουν και τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ο κ. Σαμαράς έλεγε θα βγω γρήγορα από τα μνημόνια αλλά έφερε 35% ανεργία. Εγώ όταν ανέλαβα είπα την αλήθεια, ότι θα συγκρουστώ. Άλλο να λες ψέματα και άλλο να μην τα καταφέρνεις. Πήγα σε έναν συμβιβασμό αλλά μετά αμέσως πήγα στον ελληνικό λαό.»

Δείτε σε live video τον Πρωθυπουργό στον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: