2.2.19

Προχωράμε μαζί… αξιακά!...

Δίπλα στο Κίνημα Αλλαγής – Αξιακά, δηλώνουν ότι βρίσκονται οι PES Activists Greece. Με μία μακροσκελή ανακοίνωσή τους, οι νέοι ακτιβιστές του ΕΣΚ στην Ελλάδα δηλώνουν προσηλωμένοι στις...
προοδευτικές αξίες και τους αγώνες της Σοσιαλδημοκρατίας από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους.

Καταλογίζοντας ‘βαθιά συντηρητική, οπισθοδρομική και καθεστωτική νοοτροπία’ στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημειώνουν : «η πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ για το plan B με δήθεν ‘προοδευτικά μέτωπα’ φτιαγμένα από υλικά παλιά, τοξικά και μη ανακυκλώσιμα, επειδή δεν του βγήκε το plan A, δηλαδή ο Καμμένος επικεφαλής στο Επικρατείας του και η σύμπτυξη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ‘εις σάρκαν μία’, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Θυμίζοντας ακόμα ότι είναι συνιδρυτές του Κινήματος Αλλαγής, οι PES Activists Greece δηλώνουν ‘παρών’ στο επερχόμενο συνέδριο του φορέα, όπως επίσης στο συνέδριο του PES στη Μαδρίτη, στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές.

«Στη ζωή τη διαφορά την κάνουν αυτοί που μένουν. Οι νέες και οι νέοι των PES Activists Greece σε όλες της γωνιές της Ελλάδας επιμένουμε αξιακά. Δεν πίνουμε..γκαζόζες, δεν μασάμε σανό, δεν θαυμάζουμε δικτάτορες στυλ Μαδούρο, δεν κυνηγάμε ‘θέσεις’, γιατί έχουμε θέσεις που τις κάνουμε πράξεις. Και είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τα δημοσιογραφικά υπόγεια της Εξουσίας», λένε, δηλώνοντας αποφασισμένοι να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον.

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στο ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής. Δίπλα στην Κοινωνία που δεν τρώει κουτόχορτο και δεν παραιτείται. Μένει στα δύσκολα, αγωνίζεται και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Γιατί δικαιούται κάτι καλύτερο. Προχωράμε μαζί. Αξιακά!», καταλήγουν...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: