28.2.19

«Ο καθένας μπορεί να μπλέξει»...

Το «τερμάτισε» ο Βλάχος για Γεωργιάδη...

ΒΙΝΤΕΟ

Η εκστρατεία υποβάθμισης της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη συνεχίζεται, με τα στελέχη της ΝΔ το ένα μετά το άλλο να εκφράζουν τη στήριξή τους στον άλλοτε (;) σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση παιδεραστίας.

Στη γραμμή αυτή κινήθηκε και ο...
Γιώργος Βλάχος, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Open ξεπέρασε κάθε όριο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο καθένας μας μπορεί να μπλέξει σε μη πολιτικά θέματα»,  διευκρινίζοντας βέβαια «όχι τέτοια».

«Ο ίδιος πρέπει να στηρίξει τον εαυτό του και την αθωότητά του μέχρι τέλους», ανέφερε ο κ. Βλάχος προσθέτοντας ότι δεν πήγε η ΝΔ στο δικαστήριο, αλλά οι «φίλοι του».

Μόνο που τυγχάνει οι «φίλοι» του να κατέχουν κομβικές θέσεις στο οργανόγραμμα του κόμματος.

Μάλιστα, ο κ. Βλάχος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει φύγει πάρα πολλά χρόνια από τη ΝΔ και ότι δεν ήταν σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη αφού δεν τον… συνάντησε ποτέ.

«Κάποιοι βουλευτές που πήγαν στο δικαστήριο, δεν πήγαν με την ιδιότητα του βουλευτή, πήγαν με την ιδιότητα του φίλου και βεβαίως και αυτοί θα ερωτηθούν και θα πουν γιατί πήγαν. Η ΝΔ δεν εμπλέκεται, ως γνωστόν ο κ. Γεωργιάδης έχει αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια. 

Επανήλθε τρόπον τινά πριν από μερικά χρόνια, όμως δεν είχε καμία οργανωτική σχέση, σχέση καθημερινότητας με την ΝΔ. Δεν είδα ποτέ τον κ. Γεωργιάδη, ούτε ως θεσμοθετημένο σύμβουλο, ούτε ως άτυπο σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη. Δεν τον συνάντησα ποτέ», τόνισε...

Δείτε το βίντεο εδώ

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: