20.8.18

Tο δόγμα Βορίδη...

Άντα Ψαρρά

Βαρυσήμαντες χαρακτηρίστηκαν από τα φιλικά ΜΜΕ οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη στο ΑΠΕ. Παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον...
μεγαλύτερο ψεύτη πολιτικό της ελληνικής ιστορίας, ενώ χαρακτήρισε όσους επιμένουν να στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση «δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση».

Ο τσεκουράτος εκπρόσωπος της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματος προχώρησε όμως κι ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας με περισσή ειλικρίνεια τους δικούς του ιδεολογικούς μύχιους πόθους, εκτιμώντας πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας!

Ο λάτρης της αλήθειας κ. Βορίδης παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στις εκλογές υπό τις νέες συνθήκες που ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε απολύτως στον ελληνικό λαό και στη συνέχεια κέρδισε τις εκλογές τον Σεπτέμβρη του 2015.

Αναφέρθηκε όμως στις «αλήθειες» της Ν.Δ. που επιμένει ότι η φορολογία μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές ξεπερνά το 75% του μεσαίου εισοδήματος, ότι είναι αυξημένη η εγκληματικότητα, ότι είναι καταστροφική η μεταναστευτική πολιτική.

Δεν παρέλειψε φυσικά να επικαλεστεί τα θύματα (μόνο) των πρόσφατων τραγωδιών στο Μάτι και στη Μάνδρα και συνέχισε με την «αθλιότητα της συμφωνίας με τα Σκόπια, την επιλογή ταυτότητας φύλου κατά βούληση, την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, το ξεθεμέλιωμα κάθε μεταρρύθμισης στη δημόσια παιδεία, την επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου, την κατατρομοκράτηση κάθε ελεύθερης συνείδησης στη δικαιοσύνη και στη δημοσιογραφία [!], τη δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια». Αυτές είναι οι αλήθειες του κ. Βορίδη που φυσικά αναμασούν και αναπαράγουν τα δικά του τρολ της «έγκυρης» ενημέρωσης.

Ωστόσο, στην τελευταία αποστροφή του λόγου του περιέχεται και όλο το «ζουμί» της αληθινής ιδεολογικής του τοποθέτησης:

«Η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα. Και αφήνει μόνο ένα καλό: όλοι πια ξέρουν, όλοι κατάλαβαν τι είναι η Αριστερά. Και για αυτόν τον λόγο, ο λαός μας θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας. Σκληρό, αλλά χρήσιμο και απαραίτητο μάθημα».

Ούτε η φορολογία, ούτε οι νόμοι προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ούτε οι διεθνείς συμφωνίες που ξεπερνούν τους εθνικιστικούς επικινδύνους δρόμους, ούτε καν οι νεκροί των καταστροφών είναι το κυρίαρχο για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ. Ενα και μόνο είναι το βασικό: να ηττηθεί μια για πάντα συνολικά η Αριστερά!

Το δικό του ακροδεξιό παρελθόν, όπως και το παρελθόν της διαφθοράς και της διαπλοκής, της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και της αυθαιρεσίας, του ρουσφετιού και της οικογενειοκρατίας, της εξυπηρέτησης των ισχυρών οικονομικών παραγόντων που λεηλάτησαν τη χώρα, τη φοροδιαφυγή και τη συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, την καταβαράθρωση του ΕΣΥ, την αποψίλωση της δημόσιας εκπαίδευσης και την απροκάλυπτη καταστολή, όλα προφανώς ήταν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας των αριστερών για τον κ. Βορίδη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: