31.8.18

Ποιοι (δημοσιογράφοι) φοβούνται ότι η απόλυση είναι κολλητική;...

Σφραγίστηκε και τυπικά ο αποχώρηση του Δημήτρη Τσακίρη από τον Cosmote tv, με την κατάθεση της αποζημίωσης, «από αυτή που...
χρειάζεσαι για να έχεις να τρως», όπως αναφέρει στην ενημέρωση που κάνει για τους φίλους, διαδικτυακούς και μη, στη σελίδα του στο facebook. Εκεί προσθέτει, με
προφανή πικρία, ότι τη δόση για να ζει (αγάπης και ηθικής συμπαράστασης, εννοείται) την πήρε «από λίγους και καλούς συναδέλφους που έμειναν φίλοι».

Ο Δημήτρης είχε ανακοινώσει την απόλυσή του στις 8 Δεκεμβρίου με εκτενές κείμενο στο fb (και τη φωτογραφία που εικονογραφεί τούτο το θέμα), κάτω από το οποίο υπήρχαν πολλά σχόλια συμπαράστασης. Τότε είχε αναφερθεί υπαινικτικά για κάποιους «πριονιστές», ενώ στην τωρινή ανάρτησή του δεν λείπει η αιχμή για εκείνους που σιώπησαν είτε από φόβο ότι «είναι κολλητικό να απολύεσαι» είτε επειδή το ευχαριστήθηκαν. Άγνωστο αν τα βέλη του αφορούν, γενικά, πρόσωπα στον κλάδο είτε κάποια εντός Cosmote tv.

Ολόκληρη η ανάρτηση του συναδέλφου και παλιού εκλεκτού συνεργάτη στον χώρο της έντυπης ενημέρωσης, είναι η εξής:

«Καθάρισα και καθαρίστηκα και με τα τυπικά. Μου έδωσαν και μια αποζημίωση, από αυτή χρειάζεσαι για να έχεις να τρως. Γιατί από αυτή που χρειάζεσαι για να ζεις, την πήρα σε χορταστικές δόσεις όλο το μήνα και τη δημοσιοποιώ. Προέρχεται από τους λίγους και καλούς συνάδελφους, που έμειναν φίλοι. Και βέβαια προστίθεται σε όλα τα ζωοποιά σχόλιά σας στην ανάρτηση της 8ης Αυγούστου. Όσο για αυτούς που σιώπησαν, είτε από φόβο ότι είναι κάτι κολλητικό να απολύεσαι, είτε γιατί το ευχαριστήθηκαν, δικαίωμά τους».

harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια: