28.8.18

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Δεν φοβάμαι τον Ρουβίκωνα...



  Ντόρα: Και ο Παύλος δεν φοβόταν.
 BINTEO...

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να...
σχολιάσει την σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σχολιάζοντας λοιπόν τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την δράση της αναρχικής συλλογικότητας η κυρία Μπακογιάννη, προφανώς αστειευόμενη κάλεσε τα μέλη του Ρουβίκωνα να γυμναστούν διότι είναι αγύμναστοι.

«Καλό είναι να κάνουν λίγο γυμναστική τα παιδιά του Ρουβίκωνα, είναι και αγύμναστοι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:



Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί ο διάλογος της Ντόρας Μπακογιάννη με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο οποίος ρώτησε την κυρία Μπακογιάννη αν ο απλός πολίτης πρέπει να φοβάται το Ρουβίκωνα, με τη βουλευτή της ΝΔ να του απαντά ότι και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν τη 17 Νοέμβρη.

Ο επίμαχος διάλογος

Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει θέμα αποδοχής της βίας, αλλά δεν κατάλαβα πώς είναι δυνατόν οι ενέργειες του Ρουβίκωνα να συνδέονται με την ανασφάλεια των πολιτών… Στο σπίτι του απλού πολίτη δεν μπαίνει ο Ρουβίκωνας.

Μπακογιάννη: Μπήκε στο συμβολαιογραφείο… Ο συμβολαιογράφος είναι απλός πολίτης. Για να πάρει το κομπιούτερ του, τα έπιπλα του, έδωσε το υστέρημά του… Αυτός λοιπόν ο συμβολαιογράφος απειλείται ότι θα του κάνουν γυαλιά – καρφιά το γραφειάκι του, διότι μιλάμε πολλές φορές για γραφειάκια…

Παπαδημητρίου: Εγώ δεν φοβάμαι πάντως ότι θα μού κάνει επίθεση στο σπίτι ο Ρουβίκωνας.

Μπακογιάννη: Και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη, και τον σκότωσε.

Παπαδημητρίου: Δεν είναι Ρουβίκωνας η 17Ν. Δε φοβάται ο απλός πολίτης το Ρουβίκωνα.
Μπακογιάννη: Ο απλός πολίτης νοιώθει ότι ξεφτιλίζεται κ. Παπαδημητρίου, έμενα το υπουργείο Εξωτερικών είναι σύμβολο στο μυαλό μου… Δε θέλω να λένε αύριο το πρωί ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι.

Δείτε το απόσπασμα:



neaselida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: