28.8.18

Επίθεση αντιπολίτευσης μετά τον ανασχηματισμό...

Σκληρές δηλώσεις και κριτική μετά τη ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, όπως αυτό προέκυψε από τον...
ανασχηματισμό. Για «κυβέρνηση απελπισίας και πανικού» μιλά το Κίνημα Αλλαγής, για «πολιτική αποτυχία» ανεξάρτητα από τα πρόσωπα της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία.

«Άλλαξε ο Μανωλιός…»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη τόνισε ότι ο πραγματικός ανασχηματισμός θα είναι οι εκλογές.

Σε δήλωσή της τονίζει πως «τόση αναμονή, τόσος ντόρος, τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Ευτυχώς δεν αργεί ο μόνος πραγματικός ανασχηματισμός που χρειάζεται η χώρα. Οι εκλογές. Για να δείξουν οι πολίτες στον κ. Τσίπρα το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου».

Λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζαν επίσης:

«Εν όψει ανασχηματισμού, ακούγεται μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας σκέφτεται ύστερα από 3,5 χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης να δημιουργήσει, λέει, "Υπουργείο Επενδύσεων και Καινοτομίας". Θα του αντιπροτείναμε να φτιάξει στη θέση του το ΥΚΑΣΙΑ. Δηλαδή το "Υπουργείο Καταπολέμησης της Συριζαϊκής Ιδεοληψίας και Ανικανότητας"».

Στο σχόλιό του, το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τον ανασχηματισμό σημειώνει ότι πρόκειται για «κυβέρνηση απελπισίας και πανικού».

«Ως φαίνεται “το αντιδεξιό προφίλ της” μετά τους κ.κ. Καμμένο, Παπαγγελόπουλο ενισχύεται και με την κ. Παπακώστα. Ό,τι και να κάνουν έχουν πια τελειώσει», συμπληρώνει.

Και καταλήγει:

«Αυτή είναι η τελευταία κυβέρνηση μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: