26.8.18

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο κυνικούς πολιτικούς...


Τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο κ. Τσίπρας γνώριζε για την πρωτοφανή καταστροφή και για νεκρούς στο Μάτι, την ώρα που...
καθησύχαζε τους πολίτες υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζει πως τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από τις εφημερίδες αποδεικνύουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη γνώριζαν για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, την ώρα που ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Ένα ακόμα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της “Καθημερινής”, επιβεβαιώνει, με αδιάψευστα πλέον στοιχεία, ότι την ώρα που ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες καθησύχαζαν τους πολίτες ότι η κατάσταση στο Μάτι είναι υπό έλεγχο, γνώριζαν ήδη την ύπαρξη τουλάχιστον 4 νεκρών, όπως και ότι σε εξέλιξη βρισκόταν μια πρωτοφανής καταστροφή» αναφέρει η Πειραιώς, συμπληρώνοντας πως «αποδεικνύεται και με δημόσια πλέον στοιχεία ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες».

«Θα το ξαναπούμε: Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί σε αυτήν τη χώρα. Τόσο κυνικούς, αδίστακτους, ανεύθυνους και χωρίς ίχνος ντροπής, ποτέ» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

neaselida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: