29.8.18

Σερίφης Πολάκης εν δράσει…


Με τον Παύλο Πολάκη και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε για άλλη μία φορά να σχολιάσει στα social media, αυτή την φορά την αποφυλάκιση Φλώρου, τα έβαλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας.

«Η αποφυλάκιση του κ.Φλώρου έγινε με...
βάση τις διατάξεις ενός νόμου που εισηγήθηκε ο κ.Παρασκευόπουλος και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίχθηκε στη γνωμοδότηση μιας επιτροπής που διόρισε ο κ.Πολάκης. Κοινώς, είναι ένα ακόμα έργο ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε, επισημαίνοντας όμως ότι παρ’ όλα αυτά, ο κ.Πολάκης έδειξε για άλλη μια φορά να πέφτει από τα σύννεφα. 

«Αντί να ζητήσει συγγνώμη, εάν οι επιτροπές που διόρισε ο ίδιος έχουν κιόλας διαφθαρεί, όπως υπαινίσσεται, αντί να υποσχεθεί έρευνα και τιμωρία, αντί να μεριμνήσει για την ενίσχυση της διαφάνειας και της νομιμότητας, παριστάνει για ακόμη μία φορά τον Σερίφη στο Facebook», σχολίασε, τονίζοντας ότι με την ανάρτηση της γνωμάτευσης στα social media, καταπατά κάθε έννοια δεοντολογίας, βγάζει στη φόρα προσωπικά δεδομένα και περιφρονεί τους νόμους και την ίδια τη Δικαιοσύνη, «για να κάνει τον παλληκαρά», όπως λέει. 

«Εάν όντως υπάρχουν κυκλώματα, ο κ.Πολάκης και η κυβέρνηση τέσσερα χρόνια τα υποθάλπουν. Αρκετά!», καταλήγει.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: