22.8.18

Η επικοινωνιακή κατρακύλα της Ν.Δ....

«Η έξοδος που πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση μόνο με την έξοδο του Μεσολογγίου μπορεί να παραλληλιστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η...
ΝΟΔΕ Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού. 

Φαίνεται, πως αγνοούν ότι η έξοδος του Μεσολογγίου αποτελεί μια από τις πιο ηρωικές πράξεις της επανάστασης του '21 και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ελληνική ιστορία. Αμφιβάλλω αν τα «γαλάζια» στελέχη της Φθιώτιδας έχουν την ίδια άποψη και για την έξοδο από τα μνημόνια. Ότι δηλαδή έχει το ίδιο ιστορικό βάρος και αξία με την έξοδο του Μεσολογγίου. 

Απλώς μάλλον τους άρεσε ο παραλληλισμός και είπαν να τον "πετάξουν", ως εξυπνάδα. Μας έχει συνηθίσει εξάλλου η αξιωματική αντιπολίτευση να «τσουβαλιάζει» τα πάντα, χωρίς να πολυνοιάζεται για την ουσία αυτών που λέει. Αρκεί να ασκεί κριτική, άσχετα αν αυτή «βουλιάζει» ακόμη και στην γεμάτη αλάτι λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Αντίθετα, η ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, απέφυγε τους ιστορικούς παραλληλισμούς και επέλεξε να σχολιάσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού για έξοδο από το μνημόνιο, με προτάσεις για μελλοντικούς προορισμούς.

«Καλή η Ιθάκη, αλλά θα μπορούσε να βγάλει διάγγελμα από τον τελικό του προορισμό ο πρωθυπουργός. Είναι και εντός Αττικής ο Κορυδαλλός, θα αποφύγει τα περιττά έξοδα», ανέφερε χαρακτηριστικά tweet της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, το οποίο ωστόσο αποσύρθηκε σύντομα, με την κεντρική οργάνωση να απορρίπτει το περιεχόμενο του tweet, χωρίς ωστόσο να το καταδικάζει.

Ίσως αυτό να είναι το νέο ήθος που λανσάρει «πολιτικά σκεπτόμενη» νεολαία του κόμματος στην Εύβοια, μετά τα «πολύ μεγάλα βήματα που έχει κάνει με γνώμονα την επανίδρυση της οργάνωσης όπως την οραματίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε προ μηνών ανακοίνωση της.

Αυτά διαβάζουν και ακούν στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Στερεά Ελλάδα που διαθέτουν πολιτικό λόγο και σοβαρότητα, νιώθοντας σαν σύγχρονοι Σίσυφοι που προσπαθούν να συγκρατήσουν το βράχο κόντρα στην κομματική κατρακύλα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: