29.8.18

ΝΔ: Φήμες περί «κοψιμάτων» αντιπάλων του Μητσοτάκη...


Τους φόβους του για το πώς εξελίσσεται η Νέα Δημοκρατία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζει για ακόμα μία φορά ο...
Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή μία ανάρτηση του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Αντώνη Μπέζα, περί «κοψίματός» του από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Όπως γράφει ο Αντώναρος, «εάν η πληροφορία ευσταθεί, τότε πρόκειται για ντροπή και κατάντια για την κάποτε πολυσυλλεκτική Νέα Δημοκρατία που σήμερα κυριαρχείται από τους ακροδεξιούς ινστρούχτορες, τα ανιστόρητα μειράκια ερετρικά που δεν θα έβρισκαν ποτέ (χωρίς GPS) τον δρόμο για τη Δραπετσώνα, τα Λιόσια η τον Τύρναβο και κάποιους πολιτικούς γυρολόγους που άλλαξαν τέσσερα κόμματα σε λίγα χρόνια».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «είναι σε εξέλιξη μεγάλο πογκρόμ δοκιμασμένων στελεχών στη ΝΔ που ο Μητσοτάκης αντιμετωπίζει σαν προσωπικό-οικογενειακό του φέουδο. Προφανώς λησμονεί ότι εξελέγη μόνο από το μισό και κάτι όσων ψήφισαν (και μάλιστα όπως ξέρω με 35.000 μη ταυτοποιημένες ψήφους).

Αντί να ενώνει, διαιρεί. Αντί να καλεί ανθρώπους που αποστρέφονται τη σημερινή ΝΔ, χρησιμοποιεί ως σουλτάνος αδιαφανείς διαδικασίες διαγραφών και αποκλεισμών. Αντί να παράγει πολιτική, αναμασάει με μονότονη αναποτελεσματικότητα τα περί εκλογών. Είναι σε όλα δύο βήματα πίσω από τη κυβέρνηση που δεν διακρίνεται ούτε για την αποτελεσματικότητά της ούτε για την ευρηματικότητά της».

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: