30.8.18

«Είπατε τίποτα για την πέμπτη φάλαγγα;»...

Πλήρη επιβεβαίωση του βασικού θέματος της «Εφ.Συν.» της περασμένης Δευτέρας, ότι ακροδεξιοί κύκλοι με θρησκευτικό προκάλυμμα θα...
επιχειρήσουν να προκαλέσουν χάος στη Θεσσαλονίκη, την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, αξιοποιώντας το συλλαλητήριο που προετοιμάζεται για το Μακεδονικό αποτελεί επιστολή που έφτασε στην εφημερίδα μας.

Την επιστολή υπογράφει ο κ. Ιωάννης Αμπατζόγλου, ο οποίος συστήνεται ως εξής: «Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Συμμετείχε στις διαμαρτυρίες στο Πισοδέρι στις 17 Ιουνίου 2018, τη στιγμή κατά την οποία στις Πρέσπες παραδίδονταν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Ηταν αυτός που βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον αιμόφυρτο διαδηλωτή ο οποίος τυλιγμένος με την αιματοβαμμένη σημαία των Μακεδονικών Συνταγμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου έγινε viral και ευαισθητοποίησε την Ελληνική και Διεθνή κοινή γνώμη. Εχει δημιουργήσει ομάδα στο Facebook με τίτλο ‘‘Πισοδέρι 2018 Επιτροπή Αγώνα’’».

Στα social media

Ιδια στοιχεία του επιστολογράφου υπάρχουν επίσης και στις σελίδες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία ο ίδιος παραπέμπει ή αναφέρεται μέρος της δραστηριότητάς τους. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως είναι ενεργός όλες τις δραστηριότητες ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα από αυτούς που διακατέχονται από τις πιο ακραίες απόψεις.




Ο κ. Αμπατζόγλου τιτλοφορεί την επιστολή του «Πανικός στην κυβέρνηση εν όψει του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ, λάσπη από την Εφημερίδα των Συντακτών». Μόνο που δεν καταφέρνει τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσει την εφημερίδα μας.

Συγκεκριμένα: Δεν κάνει καμία αναφορά στο γεγονός ότι έχουν χαρακτηριστεί ανεπιθύμητα πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία ο πρωθυπουργός, σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, τα κόμματα και οι πολιτικοί που είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν σχολιάζει καθόλου τη στοχοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας...

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: