27.8.18

«Οι χουντικοί δίνουν γραμμή στη Ν.Δ.»...

ΒΙΝΤΕΟ

Για τη μνημονιακή εποχή και το κλίμα του εμφυλιοπολεμικού διχασμού που καλλιεργεί η Ν.Δ. μίλησε ο αντιπρόεδρος του...
Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης στον ΑΝΤ1.

«Είναι λάθος της Ν.Δ. να επιλέγει ως αντιπολιτευτική τακτική τις τραγωδίες που δυστυχώς είχαμε και παλαιότερα. Εθνικό και πατριωτικό καθήκον είναι να πιέζουν ώστε να γίνει ο απολογισμός, να καταλογιστούν ευθύνες και να διορθωθούν πράγματα». 

Ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι «τα θέματα της οικονομίας θα κρίνουν τις επόμενες εκλογές. Η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται με επιχειρήματα, ιδέες και προγράμματα και όχι με όρους εμφύλιου διχασμού».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποχρέωση απέναντι στην πολιτική παράδοση του Κ. Καραμανλή, Κων. Μητσοτάκη, του Κ. Καραμανλή να μην αφήνει τους χουντικούς Γεωργιάδη και Βορίδη να δίνουν γραμμή στη Ν.Δ.» τόνισε ενώ όταν αντέδρασε ο τηλεπαρουσιαστής, ο αντιπρόεδρος υπενθύμισε ότι  «τον κ. Βορίδη διόρισε ως διάδοχος του Μιχαλολιάκου από το δικτάτορα Παπαδόπουλο, γραμματέας της Νεολαίας ΕΠΕΝ.»

«Χρειαζόμαστε ήπιο πολιτικό κλίμα και σοβαρό διάλογο. Θα είναι κέρδος για τη Ν.Δ. να μην αφήνει στα πρωτοπαλίκαρα του Καρατζαφέρη που τους έφερε εκ μεταγραφής ο Σαμαράς στη Ν.Δ., να δίνουν γραμμή» επανέλαβε.

Τέλος μιλώντας για τις εκλογές ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκτίμησε ότι: «Παρά τις προσπάθειες αποδόμησης και «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ήρθαν για να μείνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: