10.8.18

Κροάτης φορ στη λίστα του Παναθηναϊκού...

Ο Κροάτης επιθετικός που ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης, Ντούγιε Τσοπ, βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα για την...
ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση του επιθετικού που θα αποτελέσει και την μοναδική μεταγραφή δίχως περιορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. Στο τριφύλλι δεν βιάζονται να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη κίνηση καθώς ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα κρίνει σημαίνει πολλά για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ένα νέο όνομα που προκύπτει πως βρίσκεται στη λίστα των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη είναι αυτό του Ντούγιε Τσοπ. Ο Κροάτης επιθετικός ανήκει στη βελγική Σταντάρ Λιέγης, η οποία τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι από την ιταλική Κάλιαρι. Ο σύλλογος της Λιέγης φέρεται να επιθυμεί να παραχωρήσει τον παίκτη, είτε μέσω κανονικής μεταγραφής είτε μέσω δανεισμού, καθώς έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα.

Έτσι, οι πράσινοι τον έχουν στα υπόψιν τους για το ενδεχόμενο απόκτησης του με την μορφή του δανεισμού. Να σημειωθεί πως ο Τσοπ έχει αγωνιστεί δύο φορές με την εθνική ομάδα της Κροατίας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Σπόρτινγκ Χιχόν, Μάλαγα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νασιονάλ και Χάιντουκ Σπλιτ...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: