20.8.18

Αγορά επιθετικού του 1 εκατ. ευρώ...

...ζήτησαν από Παϊρότζ οι Νταμπίζας-Δώνης...

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης περιμένουν την έγκριση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για να αγοράσουν επιθετικό με συμβόλαιο που θα...
φτάνει μέχρι και το 1 εκατ. ευρώ! Δεν καλύπτει την υπέρβαση ο Αλαφούζος.

Νταμπίζας και Δώνης περιμένουν την οικονομική υπέρβαση για τον σέντερ φορ και όλα θα εξαρτηθούν από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με το αν θα ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να ανέβει το μπάτζετ και να αποκτηθεί ο εκλεκτός επιθετικός.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει έτοιμες δύο λίστες με τους «ακριβούς» και τους «μνημονιακούς» σέντερ φορ, στους οποίους έχει καταλήξει σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» Nταμπίζας και Δώνης έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν άμεσα μια από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν εντοπίσει και ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον φορ που χρειάζεται με αγορά και το συμβόλαιό του να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του.

Αυτό θα συμβεί μόνο αν ο Παϊρότζ συμφωνήσει και πει το «ναι» στην οικονομική υπέρβαση, λύνοντας τα χέρια των Νταμπίζα και Δώνη. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σε απόκτηση ελεύθερου επιθετικού από το πιο κάτω «ράφι», με «ταβάνι» τις 500.000 ευρώ όπου μεταξύ αυτών των παικτών βρίσκεται και ο Κριστιάν Λόπεθ.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σκοπεύει να ανεβάσει το μπάτζετ, εκτός αν χρειαστεί ένα επιπλέον ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να ξεκαθάρισε σε Νταμπίζα και Δώνη πως θα πρέπει να πάρουν τη συναίνεση του Παϊροτζ, μαζί και τις εγγυήσεις πως ο Ταϊλανδός θα πληρώσει τη διαφορά της υπέρβασης του μπάτζετ για τον σέντερ φορ...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: