29.5.18

Πλανήτες, νεφελώματα και... ολίγην διαφήμιση!..

Σε… Αδώνεια έξαρση βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην...
εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ» με τη Ράνια Τζίμα και τον Σπύρο Λάμπρου. Με το γνωστό του ύφος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλοντας να υπογραμμίσει πόσο πολύ «σιχαίνεται» αυτή την κυβέρνηση αναφέρθηκε σε πλανήτες, γαλαξίες, νεφελώματα και παραλίγο Νεφελίμ (όπως του είπε η δημοσιογράφος Λώρα Ιωάννου που βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί του στο πάνελ).

«Αυτή την κυβέρνηση τη σιχαίνομαι. Τη θεωρώ τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, όλων των κρατών, όλων των πλανητών, των γαλαξιών, των νεφελωμάτων και οποιονδήποτε άλλων», είπε αρχικά και συνέχισε: «Χειρότερος από τον Τσίπρα δεν υπάρχει. Ούτε μπορεί να γεννηθεί χειρότερος πρωθυπουργός απ’ αυτόν. Ό,τι χειρότερο έχει γεννήσει η Ελλάδα στα 3.500 χρόνια ιστορίας της. Είναι ψεύτης, απατεώνας, ανερυθρίαστος, χυδαίος. Όλα τα έχει. Μόνο ωραίο χαμόγελο έχει».

Κι αν ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφευγε συνεχώς ν’ απαντήσει ξεκάθαρα αν είναι υπέρ της προληπτικής γραμμής στήριξης ή όχι, τουλάχιστον έκανε τη διαφήμισή του – για τα μαθήματα ιστορίας που κάνει – λίγο πριν αποχωρήσει από το στούντιο.

Παρά, μάλιστα, τις συστάσεις της παρουσιάστριας…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: