1.5.18

Φιέστα στους δρόμους της Φιλαδέλφειας εξετάζει η ΑΕΚ...

Φιέστα στους δρόμους της Φιλαδέλφειας εξετάζει η ΑΕΚΤο Σάββατο η ΑΕΚ δίνει τον τελευταίο αγώνα στη Super League για τη φετινή σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη...
Ριζούπολη. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ενδεχομένως να γίνει και η στέψη  για την πρωταθλήτρια Ένωση, αν φυσικά έχει γίνει γνωστή η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τα γεγονότα της Τούμπας. 

Αυτή είναι πιθανό να έχει εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή, κάτι που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να προχωρήσει στη διεξαγωγή φιέστας, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εξετάζουν τη διεξαγωγή μιας γιορτής στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με τους παίκτες να επιβιβάζονται σε ανοικτό πούλμαν. Όπως ακριβώς δηλαδή γιόρτασαν χθες το νταμπλ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μαζί με τους φίλους τους στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Αυτό το σενάριο είναι και το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο της την κατάκτηση του τίτλου στη γειτονιά της στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα στο χώρο που χτίζεται το νέο της σπίτι, η Αγιά Σοφιά.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: