11.2.18

Μην «πυροβολείτε» τον Άδωνη διότι...




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την Κατερίνα Παπακώστα διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο. Έχει ενδιαφέρον ότι και στις δύο περιπτώσεις έπαιξε καθοριστικό ρόλο η στάση των στελεχών της Ν.Δ. απέναντι στον...
εκλεκτό αντιπρόεδρο του αρχηγού Άδωνι Γεωργιάδη.

Θυμίζουμε ότι για τη διαγραφή της κ. Παπακώστα έγραφε η «Καθημερινή»: «[...] Ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2017, η κ. Παπακώστα είχε καλέσει, με αφορμή την εξεταστική για την Υγεία, τον Άδωνι Γεωργιάδη να... απεκδυθεί του ρόλου του ως Αντιπροέδρου μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής,  εισπράττοντας την ηχηρή αποδοκιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την καρατόμησε από αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας».

Αν και στην παρούσα υπόθεση τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και ήδη ακούστηκαν κι άλλες φωνές για την αναγκαία απομάκρυνση από θεσμικά καθήκοντα του αντιπροέδρου μέχρι να λήξει και δικαστικά η υπόθεση, εν τούτοις ο αρχηγός δεν ακολούθησε ανάλογη τακτική με εκείνη του Κ. Καραμανλή στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

Οπως είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Για μένα δεν υπάρχουν καραμανλικοί, μητσοτακικοί, σαμαρικοί. Το απέδειξα με τις πράξεις μου. Οδηγός μου είναι μόνο η αξιοκρατία. Θέλω ένα κόμμα αρχών και αξιών. Ονειρεύομαι μια Ν.Δ. στην οποία θα ακούγονται οι διαφορετικές απόψεις.»

Τελικά μάλλον με το όνειρό του έμεινε ο αρχηγός διότι, ως γνωστόν, «αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα»!

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: