12.2.18

Παρέμβαση Ρουβίκωνα σε ομιλία Τσακαλώτου...

Ρουβίκωνας
ΦΩΤΟ & BINTEO...
Έντονη έκαναν την παρουσία τους τα μέλη του Ρουβίκωνα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας, τη στιγμή που...
πραγματοποιούσε ομιλία ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στον χώρο, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια. Από την πλευρά της, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγή 20 ατόμων, τα οποία στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ρουβίκωνας
 EUROKINISSI

Έπειτα από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα, ο υπουργός είπε: «Τώρα που τελείωσε ο διάλογος με τους συντρόφους μπορούμε να συνεχίσουμε».

Ο Ρουβίκωνας ανάρτησε ανακοίνωση για την παρέμβαση του στο indymedia, όπου καταφέρεται εναντίον των κομμάτων που ήταν στην εξουσία τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται τώρα στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τους προκατόχους του στη διαχείριση της εξουσίας» και μιλά για «ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας», «διάλυση των εργασιακών σχέσεων», «υπερβολική φορολόγηση του κόσμου της εργασίας» και «στήριξη των τραπεζιτών». Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

Η αστική τάξη της Ελλάδας δεν βασίστηκε ποτέ για την συσσώρευση – αναπαραγωγή πλούτου σε διαδικασίες παραγωγής, αλλά κατά κύριο λόγο λειτούργησε παρασιτικά στο δημόσιο τομέα. Το αστικό κράτος δανειζόταν και τα χρήματα αυτά μοιράζονταν με αδιαφανείς διαδικασίες, με εργολαβίες, μίζες και κάθε λογής κομπίνες, όπου τα πολλά πηγαίνουν σε λίγους και τα ψίχουλα στους πολλούς. Αυτό γινότανε για δεκαετίες με τις κυβερνήσεις της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ και το ίδιο γίνεται και τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: