1.2.18

Πώς κέρδισε το ΠΑΣΟΚ...

παρουσίαση βιβλίου «2009, οι τελευταίες εκλογές της Μεταπολίτευσης, πώς κέρδισε το ΠΑΣΟΚ»Παρουσία πλήθους στελεχών του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ και όλων των τάσεων της ευρύτερης Κεντροαριστεράς παρουσιάστηκε την Τετάρτη το βιβλίο του Πέτρου Ιωαννίδη «2009, οι τελευταίες ...
της Μεταπολίτευσης, πώς τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ» (Εκδόσεις Athens Voice).

Στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραίτης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Συμεών Κεδίκογλου, καθώς και οι Γιώργος Πετρουλάκης πρώην γενικός γραμματέας Επικοινωνίας στην κυβέρνηση Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη πρώην διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, Από το χώρο της επικοινωνίας παραβρέθηκαν οιΑίγλη Μπαλαμάτση, Στέλιος Ζωντός, Γιάννης Καρδαράς,  Ευτύχης Βαρδουλάκης, Αλεξία Μπακογιάννη, Αναστασία Βενετή, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ο εκδότης της Athens Voice Φώτης Γεωργελές και πολλοί δημοσιογράφοι.

παρουσίαση βιβλίου «2009, οι τελευταίες εκλογές της Μεταπολίτευσης, πώς κέρδισε το ΠΑΣΟΚ»Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη, ενώ μίλησαν οι Θωμάς Γεράκης δ/νων σύμβουλος της MARC, Γεράσιμος Μοσχονάς, αν. καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: