29.12.17

Παράταση ενός χρόνου για το ΚΤΕΟ...

στους κατοίκους του Αργοσαρωνικού...

Παράταση για ένα χρόνο προκειμένου να περάσουν τα αυτοκίνητά τους από ΚΤΕΟ οι κάτοικοι των νησιών του Αργοσαρωνικού, δόθηκε από...
την γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής. Για ιδιαιτερότητες της Περιφερειακής ενότητας Νήσων Αττικής παρά τις άκαρπες προσπάθειες για εξασφάλιση κινητού ΚΤΕΟ κάνει λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρου.
 

«Σε καιρούς οικονομικά δύσκολους, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής και παρά τις άκαρπες προσπάθειες για εξασφάλιση κινητού ΚΤΕΟ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωσή του Π. Χατζηπέρου, ελήφθη αυτή η απόφαση η οποία και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Παράλληλα με ευθύνη της Περιφέρειας και σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 68067/6255/2015(ΦΕΚ 71/Β Αρ. 9), αναμένεται να προχωρήσουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί οριστικά η εξασφάλιση της μόνιμης λειτουργίας Κινητών Μονάδων ΚΤΕΟ στα νησιά της Π.Ε. Νήσων Αττικής εκτός από τη Σαλαμίνα.

«Η ετήσια παράταση αποτελεί ανάσα ανακούφισης για τους κατοίκους των νησιών του Αργοσαρωνικού, οι οποίοι, σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να επιβαρυνθούν με την δαπάνη μετάβασης και τη δυσκολία από την ακτοπλοϊκή σύνδεση, προκειμένου να εφοδιασθούν με τα απαραίτητα πιστοποιητικά καλής και ασφαλούς λειτουργίας των αυτοκινήτων τους» επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων...


thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: