11.11.17

«Ομολογία ήττας του Κυρ. Μητσοτάκη»...


Πώς σχολιάζει η Κυβέρνηση την πιθανή πρόταση δυσπιστίας...
Κυβερνητικός αξιωματούχος, σχολιάζοντας τη...
χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας -άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Άμυνας- έκανε λόγο «για ομολογία ήττας» και «απέλπιδα προσπάθεια συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας» του κόμματος της Πειραιώς. 

Μητσοτάκης κατά Καμμένου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 τόνισε πως «όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στο τραπέζι» προκαλώντας την αντίδραση του Μαξίμου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας, τόνισε: «θεωρώ ότι επανειλημμένα ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει τη χώρα, έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα προφανώς στον εταίρο του και όσο ο εταίρος του τον καλύπτει, όσο ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει, τόσο είναι συνένοχος στις πράξεις και στις παραλείψεις του κ. Καμμένου».

Πρόσθεσε επίσης πως «Καμμένος και Τσίπρας είναι το ίδιο πράγμα. Συγκυβερνούν και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Και πιστεύω ότι τελικά θα καταδικαστούν και οι δύο στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Υπάρχει μείζων ζήτημα με τον κ. Καμμένο, όχι μόνο τώρα, υπήρχε εδώ και καιρό. Η υπόθεση αυτή με την Σαουδική Αραβία χρήζει διερεύνησης, χρήζει και δικαστικής διερεύνησης».

Κυβερνητική αντίδραση

Κυβερνητικός αξιωματούχος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Κυρ. Μητσοτάκη, τόνισε πως «εάν όντως ο κ. Μητσοτάκης προχωρήσει σε πρόταση μομφής, θα πρόκειται για ομολογία ήττας. Απλά θα επιβεβαιώσει εμφατικά το νέο αδιέξοδό του μετά και τις αποκαλύψεις για την offshore της συζύγου του, για την οποία δεν έχει το ούτε το θάρρος ούτε την ευθιξία να απαντήσει».

Και πρόσθεσε: «Θα πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί υπόλογος».

«Σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων»

«Τα νέα καταιγιστικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τον καλούμε να πάρει δημοσίως θέση για τις σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της Κυβέρνησής του» σημειώνει σε σημερινή της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: