30.11.17

Η ΝΔ ζητά να πέσει «μαύρο»...


...στις συνεδριάσεις της Εξεταστικής, για τα σκάνδαλα στην Yγεία...
Να σταματήσουν οι δημόσιες συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην υγεία ζήτησε ο εισηγητής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς! Συγκεκριμένα είπε ότι...
θα πρέπει να είναι δημόσιες μόνο οι συνεδριάσεις στις οποίες καταθέτουν πολιτικά πρόσωπα και όχι εκείνες στις οποίες εξετάζονται μάρτυρες που είναι στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσαν τον Γ. Γεωργαντά να καταθέσει «ευθέως» και γραπτώς το αίτημά του. Βλέποντας την αντίδραση ο Γ. Γεωργαντάς διόρθωσε την θέση του και είπε ότι «έθεσα ένα προβληματισμό»!

Νωρίτερα στην Εξεταστική είχε καταθέσει για δεύτερη συνεδρίαση ο διαχρονικός διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρος Παπαδημητρίου. Στην κατάθεσή του είπε ότι οι διορισμοί στο Κέντρο γίνονταν με ένα… αλγόριθμο! «Πρώτη φορά ακούω αλγόριθμο διορισμών» σχολίασε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Ακόμη ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς ρώτησε για το Cherokee κόστους 35.000 ευρώ ετησίως που είχε ενοικιαστεί με leasing, αλλά και για την μηχανή BMW R 1.200 κυβικών. Για την μηχανή ο Θ. Παπαδημητρίου είπε ότι ήταν για να κινείται εύκολα στην Αθήνα παρά το ότι ήταν πολύ μεγάλου κυβισμού – μάλιστα ο Αρ. Φωκάς την χαρακτήρισε ως «σκοτώστρα» θυμίζοντας ότι το 2013 προκάλεσε δυστύχημα.

Για τα τζιπ του ΚΕΕΛΠΝΟ ο μάρτυρας υποστήριξε πως χρησιμοποιούνταν για να τραβούν τα τροχόσπιτα για τις ενημερωτικές καμπάνιες σε «δύσβατες περιοχές»!

Ο Αρ. Φωκάς ρώτησε αν το Jeep χρησιμοποιείτο από την κόρη του πρ. διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Ευσταθίου, αλλά ο Θ. Παπαδημητρίου το διέψευσε.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: