22.11.17

Ο «πονοκέφαλος» του Κυριάκου με τη «λευκή» απεργία των βουλευτών του...

...και ο συνωστισμός στην Επιτροπή οικονομικών υποθέσεων για το «εξτραδάκι» των 80 ευρώ...

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις – ορισμένες, να δίνουν διψήφια διαφορά στη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένες άλλες, μονοψήφια. Ωστόσο, όλες συμφωνούν ότι...

έστω και στα όρια του στατιστικού λάθους η ΝΔ μειώνει τη δύναμή της και ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκρατεί τις δυνάμεις του, αν δεν τις αυξάνει οριακά!

Κάποιοι λοιπόν συνδέουν τη δημοσκοπική εικόνα της ΝΔ με τη «λευκή» απεργία των βουλευτών της, ενώ κάποιοι άλλοι την αποδίδουν σε περισσότερο πολιτικά θέματα.

Όπως και να ‘χει πάντως με βουλευτές που δεν έχουν πειστεί δεν γίνεται δουλειά! Ανεξάρτητα αν αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις ή όχι.

Για αυτό και ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η σιωπηλή άρνηση των βουλευτών του να βάλουν πλάτη. Κάτι που είναι εξαιρετικά ορατό με τη συμπεριφορά τους στη Βουλή! Αφού η παρουσία τους εξαντλείται στις Επιτροπές, ενώ στην Ολομέλεια απουσιάζουν επιδεικτικά!

Και φυσικά η απάντηση για την παρουσία τους στις Επιτροπές της Βουλής κρύβεται στο «εξτραδάκι» των 80 ευρώ που εισπράττουν με τη συμμετοχή τους. Για αυτό άλλωστε παρατηρείται και μεγάλος συνωστισμός στην Επιτροπή οικονομικών υποθέσεων που συνεδριάζει καθημερινά (από το πρωί μέχρι το βράδυ) και λιγότερο στις υπόλοιπες!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: