12.11.17

Προβληματισμός για τα πτώματα που ξεβράζονται στη Λέσβο...

Αποτέλεσμα εικόνας για πτώματα που ξεβράζονται στη Λέσβο
Προβληματισμός επικρατεί στις λιμενικές αρχές, καθώς σε λιγότερο από μια εβδομάδα, τρία πτώματα έχουν εκβραστεί σε παραλίες της Λέσβου.

Μέχρι...
στιγμής κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα των νεκρών, καθώς και τα τρία πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή δεν έχει πρόσφατα συμβεί κάποιο ναυάγιο με πρόσφυγες. Το τελευταίο ναυάγιο που συνέβη και στο οποίο υπήρχαν αγνοούμενοι ήταν αυτό στην Καλόλιμνο στις 4 Νοεμβρίου, αλλά η απόσταση από την περιοχή που εντοπίζονται τα πτώματα είναι μακρινή.

Για όλους αυτούς τους λόγους εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να έχει συμβεί ναυάγιο, το οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Το Σάββατο εντοπίστηκε το τρίτο πτώμα που ανήκει σε άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην ακτή στη θαλάσσια περιοχή Μανταμάδου της Λέσβου. Ήταν σε προχωρημένη σήψη, έφερε μπλε τζιν παντελόνι και μεταφέρθηκε στο «Βοστάνειο» Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Την Πέμπτη είχε βρεθεί το πτώμα ενός αγοριού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή «Σαρακίνα» Μανταμάδου Λέσβου. Ήταν σε προχωρημένη σήψη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Την Κυριακή (05/11) εντοπίστηκε το πτώμα μίας γυναίκας (περίπου 15-18 ετών) αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή Ασπροποτάμου Λέσβου. Η σορός μεταφέρθηκε και αυτή στο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Δεν υπάρχουν σχόλια: