2.11.17

Στο σφυρί και το σπίτι του Ψυχάρη στο Κολωνάκι...


"Ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης δεν μένει πια εδώ" είναι μια φράση που μπορεί να ηχεί παράξενη τώρα, μπορεί όμως να γίνει πραγματικότητα σε λίγους μήνες, αφού...
ένα διαμέρισμα του πρώην εκδότη του ΔΟΛ βγαίνει στο σφυρί από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για μια κατοικία του ζεύγους Ψυχάρη στο Κολωνάκι, ένα εξαιρετικής αισθητικής διαμέρισμα εκατόν ογδόντα πέντε τ.μ. οι τοίχοι του οποίου έχουν ακούσει πολλά, όποτε έκανε κάποια ραντεβού του εκεί ο πρώην πανίσχυρος εκδότης.

Ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος το οποίο πλειστηριάζεται τον ερχόμενο Μάιο από την Alpha Bank για χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000) είναι η σύζυγος του έκπτωτου εκδότη κυρία Χριστίνα Τσούτσουρα.

Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν το διαμέρισμα με τις δύο κρεβατοκάμαρες, το σαλόνι, την τραπεζαρία και τα δύο λουτρά μεταξύ άλλων για να το δουν ιδίοις όμασοι. Η αξία του διαμερίσματος ορίστηκε στα 478.000 ευρώ.

Η κατάσχεση αρχικά και ο πλειστηριασμός της συγκεκριμένης οικίας Ψυχάρη στο Κολωνάκι δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο παντοδύναμος κάποτε εκδότης, είναι πλέον γυμνός.

Η εμμονή του να χαράξει μια πορεία που έστειλε τελικά τον ΔΟΛ στα βράχια -τελικά σώθηκε από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη- έχοντας μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους, αποδείχτηκε το κύκνειο άσμα του.

Ακόμη και στο τελευταίο άρθρο με την υπογραφή του στο «Βήμα της Κυριακής» αρνήθηκε να παραδεχθεί τις ευθύνες του και προτίμησε να αποχαιρετήσει τους εργαζόμενους και να μιλήσει για τον πόλεμο που δέχθηκε!

Έκτοτε παραμένει εξαφανισμένος και κανείς δεν φαίνεται να αναζητάει πλέον, τον άνθρωπο που κάποτε παρακάλαγαν όλοι να δουν, στο γραφείο του ή αν ήταν πιο τυχεροί στην κατοικία του στις παρυφές του Λυκαβηττού.

πηγη mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: