29.11.17

Η διευθέτηση των κόκκινων δανείων είναι κρίσιμη...

...για την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος, ανέφερε ο Χρήστος Μαντάς...

Ο κ. Μαντάς αναφορικά με την έναρξη των πλειστηριασμών μίλησε για τη στόχευση της κυβέρνησης στους...

στρατηγικούς κακοπληρωτές, σε αυτούς με τις βίλες και τα κτίρια και στους πλούσιους που φοροδιαφεύγουν.

Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς και αναφέρθηκε στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, το υποτιθέμενο σκάνδαλο με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία που γύρισε μπούμερανγκ στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, ενώ αναφέρθηκε και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων από τα οποία όπως δήλωσε υπάρχει προβληματισμός για την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε: "Η διευθέτηση των κόκκινων δανείων είναι κρίσιμη για την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος".

Ο κ. Μαντάς αναφορικά με την έναρξη των πλειστηριασμών μίλησε για τη στόχευση της κυβέρνησης στους στρατηγικούς κακοπληρωτές, σε αυτούς με τις βίλες και τα κτίρια, και στους πλούσιους που φοροδιαφεύγουν.

Επίσης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του ζητήματος «την ώρα που έχουμε συνολικά θετικές εξελίξεις» αναφέρθηκε στην προστασία και στο πλαίσιο που ισχύει από τον «νόμο Κατσέλη» και από τον «νόμο Σταθάκη» γι’ αυτούς που πρέπει να προστατευτούν...


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: