1.11.17

Στο κινητό της 32χρονης επικεντρώνεται η ΕΛ.ΑΣ...

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η...
οποία εντοπίστηκε νεκρή στο Β΄ νεκροταφείο Αθηνών στις 18 Οκτωβρίου. Εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της στην Ομόνοια, διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι πλησιάζουν οι Αρχές στον δράστη.

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ οι αρχές θεωρούν ως πιθανότερη εκδοχή τη ληστεία, ωστόσο, εξαιτίας της αγριότητας της δολοφονίας, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Από τις έρευνες δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντός της και οι αστυνομικοί συνεχίζουν με την εκδοχή της ληστείας.

Οι πληροφορίες ότι έχει σφίξει ο κλοιός για τον δράστη διαψεύδονται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στο κινητό της άτυχης κοπέλας.

Το στίγμα του τηλεφώνου της εντοπίστηκε σε δρόμο της Ομόνοιας λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της. Το κινητό εντοπίστηκε να λειτουργεί για λίγα δευτερόλεπτα και μετά έκλεισε. Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αρκετοί κλεπταποδόχοι και προς τα εκεί στρέφονται οι έρευνες των Αρχών...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: