29.6.17

‘Δημοκρατική Συμπαράταξη’ με τον… Μητσοτάκη και τη ΝΔ!...


Κάποιοι πολιτικοί παρατηρητές τρίβουν τα μάτια τους. Η  Φώφη Γεννηματά, αφού «παραμύθιασε» όσους μπορούσε για να παραστούν στο «συνέδριο», που θα...
οδηγήσει υποτίθεται σε ένα νέο κόμμα, ως αντίπαλη δύναμη στη ΝΔ του Μητσοτάκη, την τελευταία στιγμή τους «φόρεσε καπέλο», τον ίδιο τον Κυριάκο. Αυτοπροσώπως. 

Η μεθόδευση ώστε να παραστεί στο «συνέδριο» της  Φώφης, ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά όχι και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ  δεν είναι παρά η σηματοδότηση της προοπτικής που θα έχει η «Δημοκρατική Συμπαράταξη»: θα είναι δορυφορικό σχήμα της ΝΔ. Μιλημένα, ξηγημένα, όπως δείχνουν τα πράγματα..

Για πολλούς αυτή η μεθόδευση φάνηκε στη «μαχαλομαγκίτικη» εμφάνιση της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ κατά την πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου δημιούργησε εμφατικά ατμόσφαιρα που δεν θα επέτρεπε στον Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την τυπική πρόσκληση για αυτοπρόσωπη παρουσία και της το…επισήμανε.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ  η πρόεδρός του, ουδόλως αισθάνεται ως έλλειψη την υποβαθμισμένη εκπροσώπησή του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα η παρουσία του Κυριάκου προβάλλεται ως το «κρυφό αντικείμενο του πόθου της». Όχι μόνο της ιδίας, αλλά και άλλων που θεωρούν ότι μπορεί να τους επιφυλάσσει δόξες και τιμές στο μέλλον...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γ. Λακόπουλου πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: