30.6.17

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών...

Αναρτήθηκαν στα σχολεία οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούν να...
δουν τη βαθμολογία τους και μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το επόμενο βήμα είναι ο υπολογισμός των μορίων, ούτως ώστε να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση των επιλογών τους στο μηχανογραφικό δελτίο.

Το υπουργείο Παιδείας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, παρέχει μια πλατφόρμα, στην οποία θα μπορούν οι υποψήφιοι, συμπληρώνοντας τους βαθμούς τους, να βλέπουν το σύνολο των μορίων.

Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: