8.6.17

Πανικός και πάλι στην Τεχεράνη από επίθεση με οξύ με 16 τραυματίες...

Πανικός και πάλι στην Τεχεράνη από επίθεση με οξύ με 16 τραυματίες - Προσωπικά τα κίνητρα του δράστηΠροσωπικά τα κίνητρα του δράστη...

Ένα νέο περιστατικό έρχεται να συγκλονίσει ξανά σήμερα την Τεχεράνη, 24 ώρες μετά την διπλή, αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στην πόλη, με...
τραγικό απολογισμό 16 νεκρούς και πάνω από 35 τραυματίες.

Σύμφωνα με τα ιρανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, σήμερα το πρωί ένας μοτοσικλετιστής πέρασε από κεντρικό σημείο σε νότια περιοχή της Τεχεράνης και εκτόξευσε οξύ, τραυματίζοντας 16 άτομα.

Όπως έγινε λίγο αργότερα γνωστό, ο δράστης έδρασε μόνος του και η επίθεση δεν συνδέεται με τρομοκρατία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω μοτοσικλετιστής προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια μετά από... καβγά με την σύζυγό του και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ή για τα άτομα που τραυματίστηκαν.

Τρόμος στην Τεχεράνη - Στο Ιράν μετρούν τις πληγές τους από το χθεσινό χτύπημα

Το συμβάν της επίθεσης έρχεται μια ημέρα μετά το διπλό μακελειό σε δύο ''κομβικά'' σημεία της πόλης: Στο Ιρανικό κοινοβούλιο και το Μαυσωλείο του Χομεϊνί, όπου πάνω από τρεις βομβιστές αυτοκτονίας σκόρπισαν το θάνατο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης, με την πόλη να γίνεται σχεδόν... πεδίο μάχης και να δημιουργείται ασφυκτικός κλοιός από αστυνόμευση και ασθενοφόρα. 

Ειδικά στο κοινοβούλιο, η επίθεση κράτησε ώρες, καθώς οι βομβιστές είχαν κρατήσει και όμηρους...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: