30.7.15

Εξ όνυχος τον λέοντα...

Εν αναμονή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

Δημήτρης Τρίμης

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποφύγω τον τετριμμένο λόγο, την κοινοτοπία, το αυτονόητο, αλλά νομίζω ότι έχει μια αξία η υπενθύμιση της φράσης «εξ όνυχος τον λέοντα», ιδίως στις παρούσες -κατά κοινή ομολογία- κρίσιμες στιγμές.

Είναι δυνατόν η...
Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, του ΣΥΡΙΖΑ, στην κορυφαία στιγμή της σύντομης ιστορίας του κόμματος, να κρατάει καθυστέρηση (πάνω από 2 ώρες) στον εαυτό της και να εκπέμπει ένα... καθαρό μήνυμα διάλυσης, έλλειψης σεβασμού, ασυνέπειας, ερασιτεχνισμού κ.ο.κ. που προφανώς προσβάλλει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία;

Διότι, άλλο το καφενείο, όπου -αν θέλουμε- πάμε και όποια ώρα γουστάρουμε, επιλέγουμε το βαρύ γλυκό ή το τσιπουράκι για να ξαναπούμε ψυχοθεραπευτικά την αποψάρα μας (που σπανίως έχουμε δοκιμάσει στην πραγματική ζωή, στην απαιτητική και αντιφατική κοινωνία, πέρα από την παρεούλα μας, στις σκληρές συνθήκες μιας συλλογικότητας που πρέπει να αποφασίζει), και άλλο, σύντροφοι της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, να κρίνουμε εκ του ασφαλούς και εξ αποστάσεως και να πετροβολούμε με ναρκισσιστική αυθάδεια τους πάντες και τα πάντα.

Για την αξιοπρέπεια πολλά λόγια είπαμε, για το φιλότιμο και την ειλικρίνεια πρέπει να πούμε περισσότερα.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: