31.7.15

Φυσικά και είχα δώσει εντολή στον Βαρουφάκη...

Τσίπρας: Φυσικά και είχα δώσει εντολή στον υπουργό για σχέδίο άμυνας έκτακτης ανάγκης - ΤΩΡΑ...για σχέδιο άμυνας έκτακτης ανάγκης. 

Τσιπρας: Κυρία Γεννηματά, «για σκάνδαλα, να ψάξετε στα υποβρύχια, στη λίστα Λαγκάρντ, στο ΤΑΙΠΕΔ»...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


"Φυσικά και είχα δώσει εντολή να συγκροτήσει ομάδα επεξεργασίας ενός σχεδίου άμυνας έκτακτης ανάγκης. Θα ήμουν πολιτικά αφελής και ανεύθυνος αν δεν το έκανα. Αυτό για σας σημαίνει ότι...

επιδίωκα την έκτακτη ανάγκη; Είναι τουλάχιστον κωμικό να ανακαλύπτετε πολιτικό σκάνδαλο στην αυτονόητη πράξη μιας κυβέρνησης να προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο", πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Το κόμμα σας δεν διαπραγματεύθηκε για τίποτα, αλλά δεχθήκατε την προετοιμασία των προγραμμάτων που επιβλήθηκαν». τόνισε. και συνέχισε, λέγοντας, πως, «για σκάνδαλα, να ψάξετε στα υποβρύχια, στη λίστα Λαγκάρντ, στο ΤΑΙΠΕΔ».

Nωρίτερα, τόνισε, πως, «παρακολουθώ προσπάθεια να στοχοποιηθεί η διαδικασία στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί. Είναι λογικό κάποιοι να προσπαθούν ακριβώς γιατί αισθάνονται ότι στα δικά τους τα χρόνια όχι μόνο δεν διαπραγματεύθηκαν και δεν έφτασαν στα όρια για το καλό του λαού, αλλά έπαιρναν έτοιμα όλα όσα τους έφερναν οι εταίροι».

«Όλος αυτός ο ορυμαγδός δηλώσεων θα ήταν διασκεδαστικός αν δεν έκρυβε πολιτικές σκοπιμότητες. Στόχο έχει όχι μόνο να ποινικοποιήσει την αυτονόητη προσπάθεια της κυβέρνησης να προετοιμαστεί για τυχόν ατύχημα, την ώρα που ευρωπαϊκοί και γερμανικοί κύκλοι ακόμα θέλουν ένα Grexit» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η στοχοποίηση αυτή «είναι επικίνδυνη γιατί η μάχη της διαπραγμάτευσης δεν τελείωσε, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί».


«Θα έπρεπε να μας εγκαλέσετε εάν δεν είχαμε σχέδιο έκτακτης ανάγκης» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην Γεννηματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: