1.12.14

"Ο Σαμαράς αρχίζει και σηκώνει παίχτες από τον πάγκο..."...


H αντίδραση Καμμένου, για την ανεξαρτητοποίηση Μελά.
Κουίκ: Ας πάει εκεί που θέλει...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

«Ο Σαμαράς αρχίζει κ σηκώνει παίχτες από τον πάγκο... Θεοδωράκης, Μπαλτάκος, Μελάς...
όλοι για τη σωτηρία… τη δική του κ της συμμορίας του...», εγραψε πριν από λίγο στο Twitter, ο Π. Καμμένος.
Δείτε το "tweet":
 

Κουίκ για Μελά: Ας πάει εκεί που θέλει

«Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Παναγιώτη Μελά» υποστηρίζει ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ σχολιάζοντας την απόφαση του Παναγιώτη Μελά να ανεξαρτοποιηθεί.
«Την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος δηλώσαμε ότι θα τον στηρίξουμε σε κάθε του νομική ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρη, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, την οποία και διερευνά η Δικαιοσύνη» αναφερει ο Κουίκ.
«Όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον αγώνα όλων των στελεχών και μελών του Κινήματος και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του με την οποία δεσμευόταν για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, δεν έχει θέση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» λέει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Επιπλέον σεβόμαστε πολύ τους εαυτούς μας για να του αντιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς. Είναι προτιμότερο να τους συμπεριλάβει στην αυτοκριτική του.
Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που “βγάζει μάτι”, ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: