27.9.14

H Realnews αυτής της Κυριακής...


Με τίτλο: "Η τελική ρύθμιση για χρέη στο Δημόσιο" κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews.

H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι «κατατίθεται άμεσα στη Βουλή το...
κυβερνητικό σχέδιο για τη ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο». Επίσης η Realnews εξηγεί «πως θα πληρωθούν οι οφειλές στην Εφορία και στα Ταμεία. 100 δόσεις και ελάχιστη μηνιαία καταβολή 50 ευρώ προβλέπονται για όσους χρωστούν έως 15.000 ευρώ. 72 δόσεις και εκπτώσεις στις προσαυξήσεις από 30% έως 90% για τους υπόλοιπους οφειλέτες».

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι «επίσης, στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν χρέη που δημιουργήθηκαν έως και το τελευταίο δίμηνο και έρχεται διαγραφή των προστίμων και των πρόσθετων επιβαρύνσεων για όσους καταβάλουν εφ’ άπαξ τις οφειλές τους».

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Η «καρέκλα» και η «κουτάλα»". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Δυστυχώς φαίνεται ότι η πολιτική ωριμότητα και η απλή λογική είναι «είδη εν ανεπαρκεία» στην Ελλάδα του 2014... Και η ουσία της πολιτικής εξακολουθεί να υποχωρεί κατά κράτος μπροστά στη μάχη για την «καρέκλα» και την «κουτάλα»"...

Στο χέρι και των δύο είναι να οδηγήσουν την πατρίδα σε νέο χρυσόν αιώνα, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης για τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Φτάνει να μην «έλθουν στα χέρια»-φτάνοντας σε εθνικό διχασμό- και να μην υπονομευθούν από τους ίδιους τους δικούς τους. Με τους έξη μοναδικούς στον κόσμο θησαυρούς στη διάθεσή τους, ο μεν «καταλληλότερος πρωθυπουργός» Σαμαράς, ο δε «βέβαιος νικητής» Τσίπρας μπορούν, συνεργαζόμενοι, να χαρίσουν ευτυχία στον μαρτυρικό λαό μας και ανεξαρτησία στη δόλια πατρίδα, που και σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ανεξαρτησία της απειλείται από την ξενοκρατία….


Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Η Τρόικα δείχνει τα "δόντια" της! Παραμονές της έναρξης των διαπραγματεύσεων ζητά νέες μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις και πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.

- Φώτης Κουβέλης: "Δύσκολα θα αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο".

- Γιάννης Δραγασάκης: "Αντί για "κούρεμα" μπορεί να υπάρξει "απόσυρση" του μεγαλύτερου μέρους του χρέους".

- Κυριάκος Μητσοτάκης: "Η κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έχει ημερομηνία λήξης και αυτή είναι οι εθνικές εκλογές".

- Η συγκλονιστική μαρτυρία της 19χρονης Ντόα Αλ Ζαμέλ από τη Συρία που πάλεψε με τα κύματα ανοιχτά της Κρήτης και έσωσε τη 2χρονη Νάντια: "Ήμουν 4 ημέρες στη θάλασσα με τρία μωρά".


Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Βρήκε επιτέλους το "προοδευτικό πρόσημο" που έψαχνε ο κ. Βενιζέλος για να το κοτσάρει στην επόμενη κυβέρνηση που θα συμμετάσχει. Πρόκειται για Καρυάτιδα που φέρει ευσεβάστως το πρόσωπο του Μπενίτο. Αναβρασμός στην αρχαιολογική κοινότητα, οι γνώμες διίστανται, αλλά το γεγονός ότι χρειάσθηκαν 3.500 χρόνια για να βρεθεί επιτέλους μια Βενιζελόμορφη Καρυάτιδα, αναστατώνει τον κλάδο..."


Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Ένας "Ρωμαίος" για την πριγκίπισσα". Η όμορφη Μαρία – Ολυμπία είναι ερωτευμένη. Ο Ιταλός Τζόρτζιο Μορέλι έκλεψε την καρδιά της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

- "Δεν τελειώσαμε". Τι λένε στο περιβάλλον τους ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου με αφορμή τη μεγάλη κρίση που περνάει η σχέση τους.

-Ελισάβετ Αβραμίδου: " Ονειρεύομαι να παντρευτώ Πόντιο". Η Ελληνίδα που ξετρέλανε τους Ινδούς, κατακτώντας το Μπόλιγουντ, μιλά στην "R" για τη νέα της ζωή και για τον άντρα που θέλει δίπλα της.

- Μαρία Αλιφέρη: "Δεν έχω κάνει ούτε μπότοξ, ούτε λίφτινγκ".

- Ροζαμουντ Παϊκ: "Έχω δει άντρες να μην ψάχνουν για σύντροφο αλλά για τρόπαιο".

- Γάννης Μπέζος: "Αρκετά με τα λαμόγια και τους απατεώνες. Όπως κλοτσάει ο "Ήρωας με παντόφλες" τους κομπιναδόρους, έτσι πρέπει να κλοτσήσουμε κι εμείς τους άθλιους πατριδοκάπηλους".

- Η Παυλίνα χαμογελά ξανά. Η ροκ ερμηνεύτρια Π.Βουλγαράκη και ο Χρήστος Ψωμόπουλος έχουν γίνει αχώριστοι.













real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: