22.9.14

Επίσκεψη με σημασία (;)...




 Επίσκεψη με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ο...
υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, που εκπροσωπεί την κεντρώα τάση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον και ο οποίος αναλαμβάνει έτσι το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ Μαξίμου και Παναγή Κυριακού. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα πριν από την πρώτη εκ των δύο εκδηλώσεων για την επέτειο των 40 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στη Χαλκιδική, στις οποίες το Μαξίμου επιθυμεί τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Καραμανλής πάντως φέρεται να μην έχει αποφασίσει εάν θα παραστεί και εάν θα απευθύνει χαιρετισμό.
Μαξίμου και Συγγρού έχουν εν τω μεταξύ ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρξει ζήτημα επιστροφής προσώπων που προκαλούν αντιδράσεις, όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Οι πόρτες της Ν.Δ. είναι ανοιχτές, αλλά όχι αφύλακτες», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Πρώτο Θέμα» ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, στέλεχος καραμανλικών αναφορών, που εντάσσεται όμως πλέον στον κύκλο των συνεργατών του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. εκ της θέσεώς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: