2.5.14

Η σεναριογράφος Χατζησοφιά στη θέση Παπαδημούλη...

xatzisofia
Η σεναριογράφος, γνωστή για τη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα, Άννα Χατζησοφιά, θα καταλάβει την έδρα του παραιτηθέντος Δημήτρη Παπαδημούλη.
Η Χατζησοφιά ήταν...
η πρώτη επιλαχούσα στη Β' Αθηνών και αναμένεται να ορκιστεί βουλευτής μετά την σημερινή παραίτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι σεναριογράφος και ηθοποιός, έχει σπουδάσει στις δραματικές σχολές του Ωδείου Αθηνών και του Β. Ρίτσου, ενώ φοίτησε και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς θιάσους, ενώ υπήρξε μέλος του θρυλικού θεσσαλικού θεάτρου. Ως συγγραφέας έγραψε και διασκεύασε έργα για το θέατρο και την τηλεόραση. Στο θέατρο σκηνοθέτησε, Φεϋντό, Σαίξπηρ, Καμπανέλλη, αλλά και επιθεώρηση. Έχει γράψει κινηματογραφικά σενάρια και πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ, ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ, ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ και άλλες επιτυχίες.
Σημειωτέον πως άλλη μία επιλαχούσα στην Αθήνα περιμένει την παραίτηση της -επίσης υποψήφιας ευρωβουλευτού- Σοφίας Σακοράφα, προκειμένου να εισέλθει στην ελληνική Βουλή. Ο λόγος για την Φωτεινή Κούβελα, συνδικαλίστρια επί 28 χρόνια στις τράπεζες και επί 17 χρόνια εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. της ΟΤΟΕ.



matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: