1.5.14

Δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα για την Εργατική Πρωτομαγιά...

«Οι αγώνες και οι θυσίες των εργατών αποκτούν φέτος δραματική επικαιρότητα καθώς οι πολιτικές των μνημονίων που επιβάλλονται στη χώρα και στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις οποίες ...
στηρίζουν οι κ.κ. Μιχαλολιάκος και Μώραλης, ως δύο όψεις του ίδιος νομίσματος, διαλύουν εργασιακά δικαιώματα και έχουν αυξήσει σε πρωτοφανή ύψη την ανεργία. Κανείς εργαζόμενος στον δήμο δεν περισσεύει»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας» συμμετείχαν στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που πραγματοποίησαν εργατικά και ναυτεργατικά συνδικάτα στο Πασαλιμάνι, στο μνημείο της θυσίας 11 εργατών στη διάρκεια πανεργατικής απεργίας το 1923.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας μετά το τέλος της εκδήλωσης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι αγώνες και οι θυσίες των εργατών αποκτούν φέτος δραματική επικαιρότητα καθώς οι πολιτικές των μνημονίων που επιβάλλονται στη χώρα και στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις οποίες στηρίζουν οι κ.κ. Μιχαλολιάκος και Μώραλης, ως δύο όψεις του ίδιος νομίσματος, διαλύουν εργασιακά δικαιώματα και έχουν αυξήσει σε πρωτοφανή ύψη την ανεργία. Κανείς εργαζόμενος στον δήμο δεν περισσεύει.

Ο Πειραιάς μας βιώνει με έντονο τρόπο αυτή την κατάσταση και, αντί όλοι να επιδιώκουμε πραγματικές αναπτυξιακές λύσεις, βλέπουμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο δύο μνημονιακά ψηφοδέλτια, με τους επικεφαλής τους να συναγωνίζονται σε ψευδεπίγραφες υποσχέσεις, σαν να έχουν τις θέσεις εργασίας στο… τσεπάκι τους.

Ο Πειραιάς γνωρίζει. Γι’ αυτό και ο λαός με την ψήφο του θα γυρίσει σελίδα. Θα επιλέξει να στείλει μήνυμα ανατροπής για να γίνει ο Πειραιάς και το λιμάνι μας η ναυαρχίδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας»...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: